Χάρτες 

 

 

Παγκόσμιος γεωγραφικός χάρτης

Δείτε με σχηματικές παραστάσεις όλα τα κράτη του κόσμου. Έχετε δυνατότητα μεγέθυνσης - σμίκρυνσης και πλοήγησης στον παγκόσμιο πολιτικό χάρτη.

Παγκόσμιος γεωγραφικός άτλαντας

Εξερευνήστε τον πλανήτη Γη με τους δορυφορικούς χάρτες που παρέχονται από το GOOGLE και MSN.

 

Χάρτης των βαλκανικών χωρών

Χάρτης των βαλκανικών χωρών. Κάνοντας κλικ στις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου εμφανίζεται ο χάρτης  κάθε χώρας.

 

Χάρτης της βαλκανικής χερσονήσου

Χάρτης της βαλκανικής χερσονήσου. Κάνοντας κλικ στις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου εμφανίζεται ή "ταυτότητα" κάθε χώρας. Δυνατότητα για εμφάνιση ή απόκρυψη πληροφοριών.

 

Γεωφυσικός Χάρτης  της Ελλάδας (σύνορα - όρη)

Γεωφυσικός χάρτης της Ελλάδας στον οποίο φαίνονται οι συνοριακές γραμμές με τις γειτονικές χώρες, καθώς και τα ψηλότερα όρη της χώρας. Με κλικ στις γραμμές εμφανίζεται το μήκος σε χλμ. Με κλικ στις κορυφές των ορέων εμφανίζεται η ονομασία και το ύψος του όρους.

 

Χάρτης διοικητικών περιφερειών της Ελλάδας

Πολιτικός χάρτης των διοικητικών περιφερειών της Ελλάδας. Με κλικ στο χάρτη εμφανίζεται ο χάρτης της κάθε περιφέρειας χωριστά. Δυνατότητα ζουμ.

 

Πολιτικός χάρτης γεωγραφικών διαμερισμάτων

Πολιτικός χάρτης των γεωγραφικών διαμερισμάτων. Με κλικ στο χάρτη εμφανίζεται ο χάρτης του κάθε διαμερίσματος χωριστά. Δυνατότητα ζουμ.

 

Γεωφυσικός χάρτης γεωγραφικών διαμερισμάτων

Γεωφυσικός χάρτης των γεωγραφικών διαμερισμάτων. Με κλικ στο χάρτη εμφανίζεται ο χάρτης του κάθε διαμερίσματος χωριστά. Δυνατότητα ζουμ.

 

Γεωγραφικά διαμερίσματα και πληθυσμός της Ελλάδας

Πολιτικός  χάρτης των γεωγραφικών διαμερισμάτων. Με κλικ στο χάρτη εμφανίζονται στοιχεία πληθυσμού και γενικές πληροφορίες για κάθε διαμέρισμα χωριστά. Περιλαμβάνονται γραφήματα πληθυσμού των γεωγραφικών διαμερισμάτων, ποσοστού ελληνικού πληθυσμού που ζει στο καθένα και ποσοστιαία μεταβολή πληθυσμού για την περίοδο 1991-2001.

 

Χάρτης κλιματικών περιοχών της Ελλάδας

Χάρτης των τεσσάρων κλιματικών περιοχών της Ελλάδας. Περιλαμβάνει στοιχεία μέσης μηνιαίας θερμοκρασίας και βροχόπτωσης για 23 πόλεις. Περιλαμβάνεται γεωφυσικός χάρτης της Ελλάδας ώστε να είναι δυνατή η συσχέτιση υψομέτρου και απόστασης από τη θάλασσα με τα κλιματικά στοιχεία κάθε πόλης.

 

Οδικός χάρτης περιοχής Λάρισας

Ο χάρτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση αποστάσεων και για τη διδασκαλία της κλίμακας των χαρτών. Περιέχει χάρακα, πυξίδα, κινητά σημάδια και κομπιουτεράκι για υπολογισμούς.

 

Οδικός χάρτης νομού Αττικής

Πολιτικός-οδικός χάρτης του νομού Αττικής. Δεν περιλαμβάνονται τα νησιά και το τμήμα της Πελοποννήσου. Δυνατότητα ζουμ και μετατόπισης του χάρτη.

 

Οδικός χάρτης νομού Αχαΐας

Πολιτικός-οδικός χάρτης του νομού Αχαΐας. Δυνατότητα ζουμ και μετατόπισης του χάρτη.

 

Οδικός χάρτης νομού Ηρακλείου

Πολιτικός-οδικός χάρτης του νομού Ηρακλείου. Δυνατότητα ζουμ και μετατόπισης του χάρτη.

 

Οδικός χάρτης νομού Θεσσαλονίκης

Πολιτικός-οδικός χάρτης του νομού Θεσσαλονίκης. Δυνατότητα ζουμ και μετατόπισης του χάρτη.

 

Οδικός χάρτης νομού Λάρισας

Πολιτικός-οδικός χάρτης του νομού Λάρισας. Δυνατότητα ζουμ και μετατόπισης του χάρτη.

 

Οδικός χάρτης νομού Μαγνησίας

Πολιτικός χάρτης του νομού Μαγνησίας. Δεν περιλαμβάνονται οι Βόρειες Σποράδες. Δυνατότητα ζουμ και μετατόπισης του χάρτη.

 

Τελευταία ενημέρωση: 02-Οκτ-2008


 

web html hit counter code

από 25/09/05
free hit counters here.